Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 10


dag 8 dag 14

dag 10

Jeg har udvidet mit kit lidt

Efterhånden som jeg forsøger mig lidt frem med katerisering, når jeg er ude, finder jeg behov for flere hjælpemidler i mit kit.

Ekstra håndsæbe er en nødvendighed, da nogle toiletter er løbet tør. Jeg vil helst bruge en uparfumeret håndsæbe og have håndsprit og rene klude til rådighed.

At få et mere komplet sæt med de hjælpemidler, jeg føler mig tryg ved at have med mig, hjælper mig med at være mere afslappet og tryg ved at anvende kateter udenfor mit eget hjem.