Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 14


dag 10 dag 17

dag 14

Min første dag tilbage på arbejde

Jeg selvkateriserer nu tre gange om dagen. Og selvom jeg gerne vil udenom at gøre det på arbejdet, kan jeg ikke længere undgå det. Jeg har fundet et handicaptoilet, hvor der er en vask på toilettet. Handicaptoilettet er heldigvis tæt på min plads, så jeg let kan komme til det.

Når det er tid til katerisering bliver jeg lidt bekymret. Det er pinligt, at jeg skal tage min lille taske med på toilettet og det tager jo lidt længere tid end et ”almindeligt” toiletbesøg. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad mine kolleger mon tænker.