Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 17


dag 14 dag 25

dag 17

Nogle kolleger spurgte i dag, hvorfor jeg bruger handicaptoilettet

Det var rigtig pinligt, at de har bemærket min ”toiletadfærd”. Jeg forsøgte at fyre en joke af, ved at sige ”Det vil du ikke vide” og smile lidt smørret. Men jeg havde det forfærdeligt. Hvorfor spørger de til, hvorfor jeg bruger handicaptoilettet? Hvorfor vil de vide det?

Jeg burde tænke, at det må være deres eget problem og at de må tænke hvad de vil. Men situationen og spørgsmålet bliver ved med at rumstere inde i mit hoved og jeg føler et kaos opbygge sig indvendigt.

Det har ikke været det bedste dag i dag.