Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 2


dag 1 dag 3

dag 2

Igår prøvede jeg igen at sætte kateteret op som jeg havde gjort med sygeplejersken dagen forinden

Jeg sad på et tæppe på gulvet og støttede mig mod sofaen. Foran havde jeg en lampe, et spejl og en lille skål. Jeg følte, at det klemte og nev undervejs. Den lille skål flød næsten over med urin. Men jeg følte mig allerede lidt mere sikker.

Jeg ved, at den måde jeg har forberedt mig på måske ikke er den mest praktiske. Men jeg har besluttet at tage det et skridt ad gangen. På dette tidlige stadie tror jeg ikke, at det betyder noget. Jeg har også øvet i morges og her til aften. Det føltes lidt overvældende. Jeg er glad for, at jeg kan øve mig hjemme, så jeg bedre kan koncentrere mig. Øvelse og opbygning af min selvtillid er mit vigtigste fokus lige nu.