Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 25


dag 17 dag 35

dag 25

Jeg har betroet mig til min chef i dag

Jeg har været flov over at tage min lille taske med på toilettet og har haft brug for at dele det med min chef.

Hun tog det rigtig pænt og foreslog, at vi skulle bestille et lille møbel med skuffe til handicaptoilettet, hvor jeg kan opbevarer mine hjælpemidler.

En fantastisk idé! Nu er alt jeg skal medbringe til toilettet en lille nøgle, der let kan være i bukselommen. 

Jeg føler mig rigtig glad for min chefs hjælpsomhed og meget lettet over, at jeg bliver mere "usynlig", når jeg går på toilettet.