Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 3


dag 2 dag 4

dag 3

Jeg er meget forsigtig med ikke at få en blæreinfektion fra kateteret

Jeg er meget fokuseret på at være ren, og at vaske mine hænder med antibakteriel sæbe, som det allerførste jeg gør, før jeg bruger kateteret. Jeg ved, at min krop er sårbar og at kateteret er et fremmedlegeme, så det er vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler og overdrive håndvask, som var jeg en kirurg før en operation.

Jeg er stadig meget forsigtig og diskret. Jeg bemærkede et pludseligt stop i urinstrømmen under tømningen af min blære i dag, og da jeg trak kateteret ud gjorde det lidt ondt. Formentlig fordi urinrøret ikke havde vendet sig helt til kateteret endnu.