Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 35


dag 25 dag 40

dag 35

Jeg havde en vellykket tur til apoteket i dag

Jeg har længe haft min parfumefri sæbe liggende i mit kit, men jeg har behov for en lille beholder at opbevarer den i, så jeg gik på apoteket og købte nogle små pilleæsker i dag. Da jeg kom jeg knækkede jeg enderne af sæben og tilpassede formen til pilleæsken.

Jeg købte også en lille beholder med skruelåg, der kan bruges til den flydende sæbe, jeg anvender forneden.

Begge er små og diskrette og kan let ligge i tasken, hvis jeg skal katerisere uden for eget hjem. Så jeg er godt tilfreds med mine køb.