Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 40


dag 35 dag 44

dag 40

Jeg sover uroligt og har mareridt om katerisering

Jeg drømte i nat, at jeg ikke kunne komme på toilettet selvom jeg virkelig var trængende. jeg blev hele tiden forhindret af forskellige årsager og mennesker. Det var en stor lettelse at vågne op og finde ud af, at det kun var en drøm. Jeg har disse drømme ofte for tiden.

Jeg håber, at efterhånden som jeg begynder at vænne mig til at anvende kateter og bliver mere komfortabel med det i fremmede omgivelser, så holder drømmene op.