Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 44


dag 40 dag 49

dag 44

Jeg har nu lært, hvad jeg ikke skal gøre, når jeg rengøre mig selv

Brug aldrig intimsæbe, der indeholder parfume eller alkohol, da begge kan irritere urinvejene og kan give urinvejsinfektion.

Dertil har jeg også måtte erfare, at man ikke skal anvende produkter, der angiver, at de kan er til "udvortes brug". Det kan f.eks. være antibakterielle renseklude - også selvom de er alkoholfri. 

Jeg lavede alle disse fejl i jagten på god hygiejne de første uger, jeg brugte kateter. Men det er simpelthen ikke det værd! AV!