Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 49


dag 44 dag 58

dag 49

Overdreven hygiejne i underlivet

Jeg har brugt en vandbaseret gel til vask af mit underliv. Den er uden parfume og udtørre ikke den naturlige fugtighed ved kønsdelene, der kan udsætte mig for infektioner.

Min læge siger, at den naturlige fugt og væske, der udskilles af kroppen, skal forblive på kroppen, da den har et formål. Sæber og cremeprodukter kan forstyrre den naturlige balance.

Derfor råder min læge mig til kun at anvende intimsæbe i underlivet en gang om dagen f.eks. ved mit morgenbad og derudover kun anvende vand til afvask. Det føles ikke rigtigt kun at anvende vand, men indtil videre har jeg ikke haft urinvejsinfektioner efter jeg skar ned på forbruget af intimprodukter. Så måske min læge har ret.