Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 6


dag 5 dag 8

dag 6

Indtil i dag har jeg øvet mig i at tømme blæren på den lidt "upraktiske" måde på gulvet

Men jeg ved, at jeg skal finde en ny måde, som er mere langsigtet og kan fungere på ethvert toilet. Så i dag besluttede jeg mig for at prøve det af.

Jeg satte et spejl fast på toiletsædet ved hjælp af tape. Da jeg havde taget mit tøj af og stod op, vendte jeg mig fremad med benene på begge sider af toilettet. Jeg sikrede mig, at benene ikke rørte toilettet for at undgå bakterier. Jeg lagde mit kateter på nogle klude og toiletpapir, for at holde dem rene og sterile. De lå på et fladt underlag, så de ikke ville falde ned på gulvet og blev forurenet. Jeg havde tændt lyset, så jeg bedre kunne se, hvad jeg lavede.

Jeg spredte hudfolderne på hver sin side af urinrøret, så jeg bedre kunne se urinrørsåbningen og satte kateteret ind. Det gik godt og jeg er tilfreds med at have overvundet en ny udfordring.