Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 60


dag 58 dag 62

dag 60

Jeg mødtes med sundhedsplejersken på arbejdet i dag

Sundhedsplejersken foreslog, at jeg skulle rykke toiletmøblet med mine hjælpemidler ned til toilettet ved hendes kontor i stueetagen. Hendes badeværelse har også en håndvask og er mere privat.

En fin tanke. Men så skal jeg ned til stueetagen fra 3. sal hver gang, jeg skal på toilettet, og op til 3. sal igen bagefter, hvilket gør det mere besværligt og tidskrævende at komme på toilettet. Jeg er i forvejen med OBS på, hvor lang tid jeg bruger på toilettet og forsøger at skynde mig, så mine kolleger ikke undrer sig.