Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 62


dag 60 dag 65

dag 62

Panik pga. en låst hoveddør

I vinter fik jeg ny hoveddør derhjemme. Da jeg kom hjem i dag, kunne jeg ikke låse den op - formentlig pga. sommervarmen.

Jeg panikkede fuldstændigt, fordi mine kateter og hjælpemidler jo var inde i huset og jeg ikke havde nogle med mig. Arbejdet ligger langt væk.
Jeg måtte ringe efter en låsesmed, der efter et par forsøg endelig fik hoveddøren op.

At blive låst ude (uden adgang til mine hjælpemidler) fik mig til at indse, at det er vigtigt at have et ”backup kit” liggende et andet som jeg kan hente i disse situationer. Så jeg har købt et ekstra kit og sat hos min mor.