Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 8


dag 6 dag 10

dag 8

Jeg har kateriseret mig selv to gange i dag ved hjælp af min nye stående teknik

Jeg skal nok vænne mig til den nye metode og tror det kommer til at fungere for mig.

Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg skal gøre det, når jeg ikke er hjemme i egne trygge rammer. Jeg har samlet et lille kit af hjælpemidler magen til det, jeg bruger herhjemme. Men jeg har også tilføjet noget håndsæbe, i tilfælde af det ikke skulle være til rådighed, hvor jeg befinder mig. Dertil har jeg bestilt en lille taske at pakke det hele ned i, så jeg føler mig forberedt og tryg, når jeg er på arbejde eller ude.