Belindas historie

Mit navn er Belinda.

Jeg arbejder som personlig assistent, er sanger og en omsorgsfuld, følsom og glad person. 
Siden jeg var ung, har jeg desværre lidt af utallige blæreinfektioner. Jeg har været frem og tilbage til læger og hospitaler, fået medicin, fået injektioner, blevet røntgenfotograferet og har deltaget i forskellige tests og operationer. Til sidst blev jeg diagnosticeret med urinretention. Min blære er ikke blevet tømt helt i årevis, hvilket førte til infektionerne. 

Målet med at selvkaterisere er at forsøge at reducere mine blæreinfektioner. Når min blære bliver tømt helt og regelmæssigt, vil det forhindre min urin i at ophobe sig i blæren og danne bakterier. Med denne metode kan min blære måske lære at arbejde selv igen og tømme sig helt. Det må tiden vise. Der er ingen garantier.

Jeg bryder mig egentlig ikke om at anvende kateter for ofte. Men samtidig vil jeg gerne være optimistisk omkring min situation og få mulighed for måske at slippe af med de endeløse infektioner.

Klik på linjen herunder for at læse Belindas historie.

 


dag: 999


dag 860 dag 1028

dag 999

I took a car trip with some company colleagues today, travelling to a training event a few hours away.

I didn’t know them very well so I was anxious about the whole toilet situation. When we stopped I felt so self-conscious about taking longer in the toilet but I couldn’t let this dictate my life or trip, so I just got on with it. I’m pretty sure nobody gave it a second thought anyway.

Although I don’t like having to explain myself all of the time, on the way home I ended up telling one of them that I had a medical condition and she was so nice about it. All in all a successful day.